• CYPE >
  • CYPE в България

CYPE. Софтуер за Проектиране, Изчисляване и Оразмеряване на Конструкции

CYPE
Всичко което сме, всичко което правим,
за да улесним Вашите проекти и обекти

Какво е CYPE?

CYPE е компания с над 25 години опит в областта на Инженерното и Строително Проектиране, работеща всеки ден за да осигури ефективен и надежден софтуер, съобразен с нуждите на професионалистите от бранша.

През всичките тези години ние организираме интензивна дейност в областта на инженеринга и изчислението на конструкции с авангардни изследвания в областта на разработката на софтуер, управлявана от Висенте Кастел Ерера. В резултат на тази работа, CYPE в момента заема водеща позиция в сектора на софтуера, който се прилага в Инженерното и Строително Проектиране, благодарение на успеха на своите програми: CYPECAD, Metal 3D, Подпорни елементи, Инфраструктурни съоръжения, Инсталации на сгради, Подлези и др.

Повече от 120 000 потребители разчитат на нашите продукти и услуги. Тази цифра се преобразува в 100 000 програми, придобити от специалисти в строителството от различни страни и в сътрудничеството с 400 университета, включващи нашия софтуер в академичната си и изследователска дейност.

Значителен професонален опит, приложен в нашите продукти

Познаваме задълбочено конструктивната действителност и това е видно в нашите програмни продукти. CYPE има значителен опит в практиката при изчисленията и инженеринга с повече от 6.500 проекта и 45млн.кв.м. изчислени конструкции.
Този опит ни осигури участието в уникални проекти, като хотел Бали Бенидорм III, най-високата сграда в Испания.

Благодарение на сътрудничеството на най-големите и значими строителни компании, СЖС, професионални проучвания и предложения от потребителите на нашите програми сме в крак с новите методи на работа за периодично и ефективно актуализиране на нашите продукти. Участваме в съвместни проекти с признати асоциации като Института Едуардо Тороха, Научно-техническата асоциация на структурен стоманобетон, Асоциацията за изследвания в строителството.

Повече от 25 години на разрастване и усъвършенстване

Пътят започнал в началото на 80-те в областта на патологията и конструкциите се разширяваше, за да отговори на нуждите на клиенти за проектиране и разпространение на компютърни програми, които обединяват изчислителна мощност, надеждност, простота и скорост. Успехът на същите, ни доведе в 90-те години до един процес на международно разпространение, който допринесе за нашето пресъздаване и утвърждаване в Португалия, Франция, Канада, U.S.A., Мексико, Аржентина, Бразилия, Чили, Уругвай, Боливия, Колумбия, Куба и Парагвай.

Водеща компания със Сертификат ISO 9002

Ние разработваме постоянна изследователска дейност, за да може програмите на CYPE да продължат да се отличават с надеждността и иновациите, които оправдават нашата позиция на лидери и нашата експанзия.

Тази посока на напредък в обслужването на клиентите ни превръща в първата испанска компания в сектора, която получава Сертефикат ISO 9002 и утвърди ефикасността на нашата система за качество.

Система за управление на качеството със Сертификат ISO 9001:2000

Специалното внимание към клиента и неговата удовлетвореност са ценности, които насърчиха и подсилиха CYPE като софтуерна компания предназначена за професионалисти в сектора на Архитектурата, Инженеринга и Конструирането.

В резултат на усилията на цялата организация, CYPE отново получи Сертификат за своята Система за управление на качеството, ревизирано  от  Bureau Veritas Quality International и одобрено в съответствие с изискванията, установени в Норма ISO 9001:2000.

Техническа поддръжка  и  Следпродажбено обслужване на клиенти

Обръщаме внимание до последния детайл на нашата оферта за услуги. Екип от квалифицирани специалисти, които формират отдел Техническа поддръжка бързо и ефективно решават потребителските консултации. CYPE предлага също телефонна и следпродажбена помощ на клиентите, предназначени да отговорят на изискванията, свързани със заявки, рекламации, пратки и курсове.

Винаги актуализирани версии

За да се актуализират Вашите програми с последната версия, Следпродажбен отдел Ви предлага различни възможности, като например Договор за подобрения или Актуализация, които предлагат множество и уникални предимства.

Различни начини на достъп до софтуера на CYPE

CYPE предлага различни начини за достъп до програмите: Версия за оценка, Временен лиценз, Версия Campus (Университетска версия) и Професионална версия.

Версията за оценка е със свободен достъп и съдържа всички програми и модули на CYPE, въпреки че нейната употреба е временна.

Временният лиценз, Версията Campus и Професионалната версия са с персонализиран достъп до програмите и модулите.

Във Версии на програмите на CYPE може да намерите повече информация относно достъпа до софтуера на CYPE.

 

Широк спектър на обучение

CYPE предлага  широк спектър от оферти за обучение на национално и международно ниво, за да се даде възможност на потребителите да извлекат максимална полза от нашите продукти за най-кратко време.

Испаноговорящите потребители могат да се възползват от тази оферта за прогресивно и структурирано на различни нива обучение, чрез присъствени курсове, мултимедия или интернет.

За други езици, като френски и английски, се предлага присъствено обучение, адаптирано към темпото на усвояване от обучаващия се (обучението може да бъде индивидуално). По време на тези курсове обучаващия се може да разчита на помощта на преподавател, инженер от Технически отдел на CYPE, който лично ще даде насоки към употребата и ползите от програмата. Можете да направите заявка до представителя за вашата страна или да се свържете с нас и ние ще подготвим формата на обучение, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Представяне на панаири и професионални форуми

Представянето на CYPE на форуми и професионални изяви е факт. Разполагаме с щандове на големи панаири на Строителство и технологии, както в Испания, така и в чужбина, като същевременно се развива разпространение чрез конвенции и дейности в областта на професионалните сдружения и ръководните органи в световен мащаб.

В заключение, CYPE е...

Ние сме накратко, фирма лидер, съставена от екип от над 140 специалисти, който използва специализацията и интеграцията, като най-добрите начини да се развиват в професионално отношение и да осигурят бързо и ефективно обслужване на своите клиенти.

 


©CYPE Bulgaria - БЪЛГАРИЯ - тел.:(+359) 2 42 65 005 - (+359) 886 439 699
Начало | CYPE | Продукти | Пишете ни
Испански | Френски | италиански | Испанcки-Мексико | Португалски | Английски | Други дистрибутори
CYPE. Софтуер за Архитектура, Инженерство и Конструкция